Skip to main content
Aandacht verzacht

Pijnwijzer

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

In allerlei delen van uw lichaam kunt u pijn ervaren.  Voor u is dat een nare aandoening, voor ons een diagnose waar we een behandeling bij kunnen zoeken.

Waar bent u naar op zoek?

Pijn die in meerdere lichaamsdelen kan voorkomenHoofdpijn

Hoofdpijn is een veel voorkomende vorm van pijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn met diverse oorzaken. Binnen het Bravis Pijncentrum gaan we samen met u eerst de diagnose stellen en vervolgens de best mogelijke behandeling kiezen.

Aangezichtspijn

Aangezichtspijn is een speerpunt van het Bravis Pijncentrum. Het is een zeer gemene vorm van pijn met verschillende oorzaken. Het kan zeer hevig zijn en binnen het Bravis Pijncentrum zorgen we dan ook altijd dat u snel terecht kunt voor analyse en behandeling.

Nek

Nekpijn is vaak lastig. Het gaat gepaard met stijfheid en minder goed bewegen. Het Bravis Pijncentrum gaat samen met u bekijken waar de klachten vandaan komen en vervolgens de best mogelijke behandeling instellen.

Schouder en arm

Schouder- en armpijn komen zeer veel voor. Dat komt omdat de schouder een apart gewricht is met veel spieren. Ook in de arm zijn veel spieren aanwezig. Overbelasting speelt dus vaak een rol. Schouderklachten zijn een speerpunt binnen het Bravis Pijncentrum. We gaan op zoek naar de oorzaak en proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Hand, pols en elleboog

Pijn in hand, pols en elleboog is een lastige klacht voor u, omdat het direct invloed heeft op de functie van de hand. Het dagelijks leven wordt dus als snel hinderlijk beïnvloed. Binnen het Bravis Pijncentrum gaan we de klachten eerst nader bespreken en onderzoeken om vervolgens een bijbehorende behandeling in te stellen.

Borstkas

Pijn in de borstkas kan verschillende oorzaken hebben. Zo zijn er oorzaken binnenin de borstkas, zoals de longen of het hart, maar ook de wand van de borstkas kan een probleem zijn. Uw pijnspecialist gaat met u op zoek naar de oorzaak en zal met u de mogelijkheden van behandeling bespreken.

Lage rugpijn

Lage rugpijn is de meest voorkomende pijnklacht. Binnen het Bravis Pijncentrum vormt deze klacht dan ook de grootste groep pijnpatiënten. Omdat het het dagelijks leven zeer fors kan beïnvloeden werken we dan ook nauw samen met orthopedie, revalidatie en neurologie om uw klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen en te behandelen.

Heup, lies en been

Heup, lies en beenpijn kunnen verschillende oorzaken hebben. Uw benen worden continu belast en het heeft dan ook direct impact op uw dagelijkse activiteiten als er hinderlijke pijn aanwezig is. We gaan samen met u op zoek naar de oorzaak van de pijnklachten en zullen deze zo goed als mogelijk behandelen.

Knie, enkel en voet

De knie, enkel en voet vormen een complex geheel. Ze zorgen ervoor dat we veel bewegingen kunnen maken. Pijnklachten (acuut of chronisch) hebben dan ook snel invloed op het dagelijks leven. De knie vormt binnen het Bravis Pijncentrum een speerpunt en we zullen dan ook na het stellen van de diagnose samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Heeft u vragen?

Neem contact op, wij staan u graag te woord.